Terug naar overzicht

RAADVOCAAT - Simone Kranendonk

Branche:

Overige

Contactinformatie
Bezoekadres: Mijlweg 6C
3295 KH 's-Gravendeel
 
Telefoon: 0628243580
E-mail: simone@raadvocaat.nl
Website: www.raadvocaat.nl
Openingstijden
Maandag: 9.00 - 18.00 uur, 's- avonds op afspraak
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur, 's- avonds op afspraak
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur, 's- avonds op afspraak
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur, 's- avonds op afspraak
Vrijdag: 9.00 - 18.00 uur, 's- avonds op afspraak
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten
Bedrijfsomschrijving

Afspraak is afspraak. Daar houd ik mij aan en dat vraag ik ook van jou. Ik geloof dat voorkomen beter is dan genezen. Jij bent bij mij in goede handen als het gaat om leggen van een stevige juridische basis onder toekomstige samenwerkingen, plannen en successen. Zowel zakelijk als particulier.

Ik behandel zaken op het gebied van familierecht – denk aan scheiding, omgang en alimentatie -, ondernemingsrecht en contractenrecht. Maar ook wanneer kennis van een combinatie van deze rechtsgebieden nodig is, zoals bij een ondernemer die gaat scheiden, kan ik helpen. Daarnaast ben ik bijzonder curator; ik word door de rechtbank benoemd om de belangen van kinderen te behartigen in juridische procedures.

Heb je een vraag of ben je op zoek naar juridisch advies?
Korte lijntjes vind ik prettig. Ik help graag en denk graag met je mee om samen tot een geschikte oplossing te komen. Twijfel je of je een advocaat nodig hebt of wil je liever eerst samen naar jouw situatie of probleem kijken? Dat kan! Neem even contact op, dan kijken we samen.

Locatie