Over Oké Binnenmaas

Oké Binnenmaas is er voor en door ondernemers in de gemeente Hoeksche Waard. In de vereniging vindt u ondernemers uit alle mogelijke branches, van Aannemer tot Koerier en van Aardappelhandel tot Detaillist.

Sinds 1 januari 2010 is de ondernemerskring samen gegaan met de 's-Gravendeelse Winkeliersvereniging. Hierdoor is een nog sterkere vertegenwoordiging van ondernemers binnen de gemeente ontstaan.

De vereniging biedt, naast regelmatige netwerkbijeenkomsten, een platform voor de diverse belangen van alle ondernemers in de gemeente Hoeksche Waard. Actueel is het plan voor de reconstructie van het bedrijventerrein Mijlpolder waarbij een klankbordgroep van OKB zitting heeft. De gemeente heeft de vereniging gevraagd om bij de ontwikkeling als klankbord op te treden zodat plannen van de gemeente en belangen van de betrokken ondernemers samen tot een mooie uitwerking leiden.

Met informatieve bijeenkomsten houden wij u op de hoogte van bedrijfseconomische en maatschappelijke ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor u. Naast de klankbordgroepen, houden wij de gemeentelijke plannen nauwlettend in de gaten en zitten ook regelmatig met B&W om de tafel.

Maar bovenal is gezelligheid en elkaar ontmoeten een van de belangrijkste redenen voor het bestaan van OKB!