Terug naar overzicht

Hessel Visser B.V.

Branche:

Bedrijfsadvies

Contactinformatie
Bezoekadres: Smidsweg 7A
3295 BT 's-Gravendeel
 
Telefoon: 06 55 10 87 15
E-mail: info@hesselvisser.nl
Website: http://hesselvisser.nl
Bedrijfsomschrijving

In 1989 werd gestart met een eigen onderneming op het gebied van consultancy, courseware en coaching gericht op het logistieke vakgebied. Dit werk wordt uitgevoerd in de productie- en distributiesector.

Producten / Diensten

Diverse boeken zoals de bestseller 'Werken met logistiek', supply chain management. Het accent ligt op het uitvoeringsgebied van verbeterprocessen. Ook past hij methoden zoals Kaizen, Lean, Six Sigma en TOC toe. Zo zijn er verbeteropdrachten verricht bij organisaties met een langdurig beter bedrijfsresultaat. Sinds 1992 is Hessel betrokken bij diverse accreditatie- en visitatietrajecten binnen het bedrijfskundige en logistieke hbo-onderwijs voor de NVAO bij Aqui, Hobéon en NQA.

Naast het consultancywerk zijn opleidingen verzorgd voor diverse commerciële post-HBO en universitaire opleidingen te Amsterdam (VU en UVA), Breukelen (Nyenrode), Maastricht (Unimaas), Tilburg (TiasNimbas). Zo ook bij de European Masters Logistic (vLm), NCOI, TSM Business School en de Transfergroep Rotterdam. Bij de Universiteit Nyenrode verzorgde Hessel sinds 2000 het vak ‘Operations Management’ voor het part time MSc-programma. Als Master Trainer Lean werkte hij bij een samenwerkingsproject van Nyenrode en McKinsey. Tevens heeft hij vele afstudeerders begeleid aan verschillende hogescholen en universiteiten.

Locatie