Terug naar overzicht

Brilmode Rob Boon & BenZ Hoortoestellen

Branche:

Detailhandel

Contactinformatie
Bezoekadres: Zuid Voorstraat 52
3295 BW 's-Gravendeel
 
Telefoon: 078 - 673 2286
Fax: -
E-mail: gravendeel@brilmoderobboon.nl
Website: http://www.brilmoderobboon.nl
Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Bedrijfsomschrijving

 Brilmode Rob Boon is een optiekbedrijf met 9 vestigingen. Wij onderscheiden ons niet alleen door presentatie en een uiteenlopende collectie, maar vooral door de kwaliteit van advies, begeleiding en persoonlijke oogzorg. Dat deze formule werkt blijkt uit het feit dat vele brildragers hun weg hebben weten te vinden naar één van de vestigingen.

Producten / Diensten

Brilmode, contactlenzen, oogzorg.
Bij ons vindt u alles onder één dak. In de winkels van Brilmode Rob Boon vindt u de monturen van de bekende modehuizen, kunt u terecht voor de allernieuwste contactlenzen en bent u verzekerd van optimale oogzorg.

Onder BenZ hoortoestellen opereren wij als een zelfstandig en merkonafhankelijk audiciensbedrijf. Wij staan voor een kwalitatief hoogwaardige hoorzorg, waarbij de individuele mogelijkheden en wensen van de cliënt centraal staan.

Als Hoorprofs vakaudicien zijn wij volledig zelfstandig en dus niet verbonden aan een keten. Door onze merkonafhankelijkheid zijn we in staat een onafhankelijk advies te geven en een passende oplossing te vinden voor elke individuele cliënt en ieder budget.

Locatie
Laatste nieuws op Facebook