Agenda

27 Oktober 2016
Aanvang: 17:00 - Locatie: Alcazar Events, Puttershoek

Kick-off van Oke Binnenmaas

Op 27 oktober 2016 is de kick-off van ‘Oké Binnenmaas’. Een vereniging voor ondernemers, waarbij netwerken, gezelligheid en het bundelen van krachten voorop staan. Alle ondernemers, woonachtig of werkzaam in Puttershoek, Maasdam en ‘s-Gravendeel zijn hiervoor welkom.

U kunt vrijblijvend de sfeer proeven en u laten informeren over de doelstellingen van onze vereniging.

We proberen elk jaar 5 keer bij elkaar te komen. Deze bijeenkomsten zijn gezellig, waarbij u heel laagdrempelig veel andere ondernemers uit de gemeente Binnenmaas kunt leren kennen. Buiten gezelligheid is ‘Oké Binnenmaas‘ er voor u. ‘Oké Binnenmaas‘ is een volwaardige gesprekspartner voor de gemeente en andere instanties, waarbij uw belangen optimaal kunnen worden behartigd! De gemeente Binnenmaas ondersteunt dit initiatief van harte. 

Wij zouden het heel fijn vinden om u op 27 oktober te mogen verwelkomen in Alcazar Events, Groeneweg 16 in Puttershoek van 17:00 tot circa 20:00 uur. Alcazar Events zorgt voor lekkere drankjes en een uitgebreid fingerfood buffet. Laat u verrassen. U dient zich aan te melden via onderstaande knop, de toegang is gratis! 

Mocht u niet zijn uitgenodigd, maar wel woonachtig of werkzaam bent binnen onze gemeente, dan heten wij u natuurlijk ook van harte welkom.


U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement.