Terug naar overzicht

DVDW Advocaten, Gijs van der Spek

Branche:

Bedrijfsadvies

Contactinformatie
Bezoekadres: Weena 690
3012CN Rotterdam
 
Postadres: Postbus 23156
3001 KD Rotterdam
 
Telefoon: 010 4400 500
E-mail: vanderspek@dvdw.nl
Website: http://www.dvdw.nl
Bedrijfsomschrijving

Over DVDW Advocaten

DVDW Advocaten is een groeiend, middelgroot commercieel advocatenkantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Wij richten ons met name op zakelijke opdrachtgevers. Voor beursgenoteerde ondernemingen, ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties, overheden en vermogende particulieren staan wij iedere dag op scherp.

 

Duidelijk

DVDW Advocaten staat altijd voor u klaar. Wij staan stil bij de kleine letters achter de grote lijnen. Eén aanspreekpunt, meerdere disciplines. Een directe aanpak met heldere afspraken. Dat moet u aanspreken, daar vinden we elkaar. Veelzijdig als we zijn.

 

Betrokken

Onze cliënten zijn ons bestaansrecht. Daarom verdiepen wij ons in onze opdrachtgevers, hun bedrijfsprocessen, hun branches en hun vraagstelling. In partnership met onze opdrachtgevers realiseren we doelstellingen. We streven naar duurzame relaties. We vragen ons bij alles af wat u eraan heeft of ervan merkt. Wij kennen als ondernemers het klappen van de zweep van het ondernemen. Wij weten dus ook dat u niet zit te wachten op onnodig uitgebreide adviezen met allerlei mitsen en maren. Niet alleen in begeleidende en adviserende zin, maar ook als het aankomt op procedures.

 

Kwaliteit

Juist in een tijd waarin producten en diensten elkaar steeds minder ontlopen, is het van belang naar de allerhoogste kwaliteit te streven. Wij zijn ervan overtuigd dat compromisloos najagen van kwaliteit uiteindelijk door onze cliënten wordt beloond. Vandaar ook dat wij de rechtsontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden, deze ook becommentarieren en wetenschappelijk onderzoek doen, onder meer in samenwerking met het Institute for Corporate Law, Governance, and Innovation Policies (ICGI).

 

Bron van inspiratie

Wat ons enthousiasmeert en drijft, is de liefde voor onze professie. Wij halen het beste uit onszelf om onze opdrachtgevers daadwerkelijk verder te helpen. Onze aanpak is niet traditioneel, maar doortastend en betrokken. Wij anticiperen en gaan door waar anderen opgeven. En vooral: wij kijken verder. Dienstverlening met een helder perspectief tegen redelijke tarieven.

Producten / Diensten

Onze expertise

Het recht is voortdurend in beweging. Dat betekent dat wetten veranderen en rechtspraak tot nieuwe inzichten leidt. Vanuit onze passie voor het vak volgen wij die ontwikkelingen op de voet.

De toenemende complexiteit van het recht maakt specialisatie onontbeerlijk. Daarom werken we bij DVDW Advocaten vanuit secties gericht op specifieke rechtsgebieden. Door nauwe samenwerking houden onze advocaten een actuele totaalvisie op hun vak. Zo bundelt DVDW de juridische kennis en ervaring om succesvol te adviseren en op te treden.

 

Rechtsgebieden

Via een keuze aan de linkerkant kunt u alles lezen over onze expertises op de verschillende rechtsgebieden:

 • Arbeid & Pensioen
 • Commerciële Contracten & Conflicten
 • Corporate Advisory en Governance
 • Corporate Dispute Resolution
 • Fusies en Overnames
 • Insolventie en Herstructurering
 • Familie- en Erfrecht
 • Vastgoedrecht

 

Marktsectoren

Ook kunt u meer lezen over onze visie en ervaringen in de verschillende marktsectoren:

 • ICT
 • Retail
 • Scheepsbouw en Offshore
 • Vastgoed en Overheid
 • Verzekeringsbranche
 • Internationale Handel en Transport

 

Cliënten

Wij hebben het vertrouwen van onder meer nationale en internationale ondernemingen en zijn aanspreekpunt voor banken en accountantskantoren.

Locatie